برای براق کردن سطح رویی خمیر، قبل از پخت از تخممرغ استفاده کنید.
اگر مایلید روی خمیر شما، فندقی براق شود باید از زرده تخممرغ استفاده کنید.
اگر خواهان رنگ روشنتر و طلاییتری هستید، زرده تخممرغ را با کمی شیر مخلوط کنید.
برای براق کردن سطح رویی خمیر تارت و پای شیرینی، زرده تخممرغ را با کمی پودر قند مخلوط کنید.
اگر مایلید رنگ طلایی که به کار می برید غلیظ تر و ضخیمتر باشد، پس از اینکه با قلم موی مخصوص خمیر، تخممرغ را یک بار روی سطح خمیر پخش کردید، به مدت 15- 10 دقیقه آن را در یخچال قرار دهید تا خشک شود، سپس بار دیگر اینکار را انجام دهید و اگر باز هم میخواهید این لایه ضخیمتر باشد یک بار دیگر اینکار را انجام دهید.